top of page
בקר מעושן בצ’יפוטלה (1 ק״ג)
הבלוג המלא שלי על איך לקחת מתכון אמריקאי קלאסי, עם כתף בקר ישראלית עסיסית - וטאצ’ חריף כמובן. למה כתף ולא נתח אחר? כתף (Chuck) היא בחירה...

דרור כהן
19 ביוניזמן קריאה 2 דקות


מה ההבדל בין סחוג ואריסה
סחוג: תבלין של משפחות ושל חום ביתי הסחוג הוא לא רק רוטב חריף. עבור רבים, הוא מסמל משפחתיות, מסורת ואירוח תימני חם. לדורות של יהודים שעלו...

דרור כהן
21 בספט׳ 2024זמן קריאה 2 דקות


bottom of page