top of page
הטרנד החדש שיגרום לכם ללקק את האצבעות: מסע אל עולם הרטבים המרתק בישראל
עולם הקולינריה הישראלי, כמו עולם הקולינריה העולמי, תוסס ודינמי. אם יש משהו שהתבסס ככוח דומיננטי בשנים האחרונות, זו ללא ספק עלייתם...

דרור כהן
9 בדצמ׳ 2024זמן קריאה 2 דקות
30 צפיות
0 תגובות


מה ההבדל בין סחוג ואריסה
סחוג: תבלין של משפחות ושל חום ביתי הסחוג הוא לא רק רוטב חריף. עבור רבים, הוא מסמל משפחתיות, מסורת ואירוח תימני חם. לדורות של יהודים שעלו...

דרור כהן
21 בספט׳ 2024זמן קריאה 2 דקות
108 צפיות
0 תגובות


למה אנשים אוהבים לאכול חריף?
#### מבוא בואו נדבר על חריף. כן, זה שמביא אתכם להזיע, לנפח את הלחיים ולחפש את הכוס חלב הכי קרובה. אהבתם את התחושה? לא לבד. בעולם כולו,...

דרור כהן
31 ביולי 2024זמן קריאה 4 דקות
51 צפיות
0 תגובות


מתכון לאדג׳יקה חריף
בשיטוטינו אחרי מתכונים חדשים למטבלים עוקצניים גילינו את האדג׳יקה, שהוא למעשה סוג של אריסה גאורגית. למתכון המקורי הוספנו גם 4 כפות של רוטב...

דרור כהן
24 באפר׳ 2024זמן קריאה 1 דקות
31 צפיות
0 תגובות


bottom of page