top of page
חיפוש

מתכון לפסטה חריפה עם בשר ועגבניות



ספגטי חריף עם בשר טחון ועגבניות, עם הוספת הרוטב החריף "מנגו אקסטרים":


מרכיבים:

- ספגטי - 500 גרם

- בשר בקר טחון - 500 גרם

- שמן זית - 2 כפות

- בצל - 1 גדול, קצוץ

- שיניים שום - 3, כתושות

- עגבניות מרוסקות - 800 גרם (שימוש בקופסה)

- רסק עגבניות - 2 כפות

- פלפל חריף טרי - 1, קצוץ (או לפי הטעם)

- אורגנו מיובש - 1 כפית

- בזיליקום טרי - חופן, קרוע לעלים

- מלח ופלפל שחור - לפי הטעם

- גבינת פרמזן - להגשה


#### אופן הכנה:

1. הרתחת הספגטי: מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים מעט ממי הבישול.

2. הכנת הרוטב: במחבת גדולה, מחממים שמן זית ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים עד שהם מתרככים.

   

3. הוספת הבשר: מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו לחום ומתבשל היטב.

   

4. תיבול הרוטב: מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, הפלפל החריף, האורגנו, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה במשך כ-20 דקות, עד שהרוטב מסמיך.

   

5. הוספת רוטב מנגו אקסטרים: מוסיפים את רוטב המנגו אקסטרים לרוטב, מערבבים היטב ומבשלים עוד כמה דקות. הרוטב החריף מוסיף נגיעה טרופית ועוצמת חריפות שמעלה את המנה לרמה חדשה.

6. שלב הספגטי: מוסיפים את הספגטי לרוטב ומערבבים היטב, אפשר להוסיף מעט ממי הבישול ששמרנו כדי לשפר את הטקסטורה.

   

7. הגשה: מגישים את הספגטי עם עלי בזיליקום טרי ומגרדים מעל גבינת פרמזן.


בתיאבון!

הצטרפו למועדון חריף אש

הצטרפו למועדון וקבלו 10% הנחה על הקנייה הבאה שלכם.

בנוסף אתם תהיו הראשונים לדעת על מוצרים חדשים, מבצעים והנחות.

 
 
 

Comments


bottom of page